Aanbod

Apparo Plus bv


Heldere afspraken, een goede start...

Snel en degelijk maatwerk, aantrekkelijk design en een zelf aan te passen website…

Acht voordelen voor jouw online bedrijf

Maatwerk

Verschillende bedrijven, verschillende dienstverleningen, verschillende smaken. Kijk maar hoe bedrijfsgebouwen en woningen variëren in ontwerp en uitvoering. Dan is maatwerk voor jouw online huis toch ook de enige juiste keuze?

Timing

Als bedrijfsleider heb je een strakke en volle agenda. Het is noodzakelijk dat de planning gerespecteerd wordt. Zo vermijd je dat alles in het honderd loopt. Kies jouw datum voor de realisatie en dat wordt onze deadline. Indien nodig leveren we een website binnen de week.

Attractief design

Net zoals een architect het plan uittekent van een woning, kunnen we een blauwdruk geven van jouw online bedrijf. Samen bekijken we de mogelijkheden en puzzelen we tot de neuzen in dezelfde richting staan.  Tot het design aan jouw dromen en wensen voldoet.

Responsive design

Vervelend! Een website die er niet goed uit ziet op een smartphone of tablet. Jouw website maakt gebruik van een “auto-aanpassend ontwerp” of “responsive design”. Het ontwerp past zich aan naargelang het toestel waarmee je de site bekijkt. Zo is jouw online bedrijf van alle markten thuis op het wereldwijde web.

Copywriting

Teksten zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van jouw website. Daarom krijg je van ons de keuze. Je kan ze zelf aanleveren en samen met ons optimaliseren voor online media. Ben je een starter of op zoek naar nieuwe invalshoeken? Dan zijn wij meteen ook jouw copywriter en verliezen we geen tijd bij de realisatie van jouw website.

Vertaling

De voordelen van een vertaalde website zijn duidelijk: een groter afzetgebied, klantvriendelijker en professioneel. De teksten van een website vertalen is niet altijd gemakkelijk. Reken daarom op onze expertise. Bovendien moet je dan niet weer op zoek naar een extra partner die dit voor zijn rekening kan nemen.

Zelf aanpassen

Veel ondernemers vrezen dat ze om de haverklap een beroep moeten doen op hun online marketingpartner. Stel je gerust. Dank zij het achterliggend beheerssysteem en onze overzichtelijke handleiding kan je zelf alle nodige aanpassingen doorvoeren aan jouw website. Toch beschik je via WordPress over een uiterst stabiel systeem.

Optimalisatie voor zoekmachines

Over een aantrekkelijke website beschikken is één ding maar gevonden worden op het internet is een andere zaak. Bij het bouwen van de website letten we op alle technische details die een rol kunnen spelen voor jouw positie in de zoekfunctie van de internetbrowsers. Ook de teksten worden met het oog op een goeie ranking geoptimaliseerd.