OVER MEZELF & APPARO PLUS

Teamspeler op zoek naar afwisseling

Waar ik van hou? Afwisseling. Nieuwe projecten opstarten. Dagelijkse routine vermijden door nieuwe contacten te leggen. Daarom is de job van webdeveloper me op het lijf geschreven. Steeds nieuwe invalshoeken, nieuwe partners. Een tijdelijk team vormen en dan samen fier zijn als alles in de plooit valt. Zalig, toch.

Apparo Plus, partner voor online communicatie

Een mens kan niet alles alleen doen. Zeker niet in het professionele leven. Keuzes maken is dan noodzakelijk. Soms is een externe partner welkom. Voor jouw online activiteiten wil Apparo Plus die loyale partner zijn. Laten we gewoon afspreken en eens kijken wat je nodig hebt. Dan zien we wel hoe ver onze samenwerking reikt.

Doe nu een beroep op mij!
Block image

Naam

Johan Verkest

Block image

Apparo +

Since 2006

Block image

GSM

+32 (0)474 51 42 13

Block image

E-MAIL

johan@apparoplus.be

Block image

WEBSITE

www.apparoplus.be

Webdesign

Samen ontdekken we wat jij efficiënt en aantrekkelijk vindt. Best in die volgorde. Je wil natuurlijk een site die business oplevert. Dat hij er leuk uitziet is dan mooi meegenomen!

SEO

Een zoekmachinevriendelijke site is tegenwoordig een must. Samen bekijken we alle opties. Zo neem je met kennis van zaken de beslissingen die jou best passen.

Webdevelopment

We bouwen jouw site of shop volgens de laatste standaarden. Eventueel kies je voor een contentmanagementsysteem waarmee je zelf de inhoud aanpast. Gemakkelijk en voordelig.

Copywriting

Content is king! Jouw teksten zijn dus niet onbelangrijk. Kies voor ervaren copywriters als je snel wil gevonden worden in de zoekmachines.

Online strategieën

Vaak is het niet zo eenvoudig je goed te profileren in de virtuele wereld. Bepaal eerst jouw online doelstellingen en kies voor elk objectief de gepaste strategie om die kostenefficiënt te bereiken.

Vertalingen

In de virtuele wereld komen jouw klanten met enkele muisklikken van overal. Waarom ze niet verwennen met teksten in hun eigen taal